Εναέριο Πανόραμα 3d Παραμυθιάς

Εναέριο Πανόραμα 3d Παραμυθιάς

Την 1η εβδομάδα του Οκτώβρη, από 5 εώς 12 του μήνα (2014), η πανέμορφη Παραμυθιά πλημμύρισε από κόσμο. Αφορμή όλης αυτής της κοσμοσυρροής  στάθηκε το παλαιότερο παζάρι της Θεσπρωτίας, ο Λάμποβος!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με αρκετές βροχές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανές να καταπνίξουν την διάθεση του κόσμου. Ο καιρός μετατράπηκε σε καλοκαιρινό στην μέση της εβδομάδας και ιδιαίτερα την Πέμπτη παρουσιάστηκε μοναδική ευκαιρία για εναέριο πανόραμα 3d πάνω από την υπέροχη Παραμυθιά. Από ψηλά φαίνεται χαρακτηριστικά η κίνηση που επικρατεί σε κάθε στενό της όμορφης κωμόπολης. Καθημερινά καταφθάνουν πούλμαν με εκδρομείς από Ιωάννινα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Λευκάδα αλλά και από άλλες κοντινές περιοχές της Ηπείρου,  γεγονός που μαρτυρά την άρτια προώθηση και διαφήμιση που έγινε τόσο από την δημοτική αρχή, όσο και από ντόπιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απολαύστε λοιπόν την Παραμυθιά από ψηλά σε 3d, σε τρία διαφορετικά σημεία.

Εναέριο Πανόραμα 3d Παραμυθιάς – Τρεις 3d εικόνες

About George Malamidis

George Malamidis is a freelance Photographer & Web Designer currently living in Igoumenitsa, Greece. His dream is to reveal the beauty of Greece through his photos. He specializes in architectural and interior design photography (hotels, restaurants), landscape and portrait photography.